streda 12. marca 2014

Mňamka: Banánový / Malinový / Kiwi smoothie






Naša v poradí druhá mňamka bude taká letná a trošku ovocná v znamení ovocného smoothie. Je to chutné, osviežujúce, ale hlavne farebné. Môžete si vybrať podľa všetkých chutí. Máte radi banán ? Banánový smoothie. Máte radi zelenú ? Smoothie z kiwi. Máte radi tyrkysové slamky ? Malinový smoothie je krásny kontrast k tyrkysovej.

Our second recepe is a little bit summer-ish and a little bit fruity – fruit smoothie. It is tasty, refreshing, but mostly colored. You can choose according to all your tastes. Do you like banana? Banana smoothie. Do you like green? Kiwi smoothie. Do you like turquoise straws? Raspberry smoothie makes a nice contrast to the turquoise.






Potrebujete:

                                                    Banány/maliny/kiwi (/ovocie, na ktoré máte chuť)
Biely jogurt
Ľad
 Cukor (hnedý)
Mlieko (podľa potreby)


Ingredients:

                                                  Bananas/raspberries/kiwi (fruit that you which you fancy)
White yogurt
Ice
 Sugar (brown)
  Milk (as needed)




Príprava tohto osviežujúceho nápoja je veľmi jednoduchá. Do mixéra dáte ovocie, jeden biely jogurt, 2-3 lyžičky cukru, pár kusov ľadu. Celé to potom spolu rozmixujete. Keď sa vám to bude zdať až príliš tuhé, môžete priliať trochu mlieka a zase trošku pomixovať. Voua la, smoothie J
Pre krásne nezvyčajné podávanie môžete zvoliť zaváraninové fľašky. Ozdobiť môžete pekne zladenými farebnými slamkami.
Nech sa páči.








The preparation of this refreshing drink is very simple. Put fruit, one white yogurt, 2-3 teaspoons of sugar and a few ice cubes into a blender. Then you will mix it all in a blender. When it seems to be too rigid just put a little bit of milk in it and mix it again. Voua la, smoothie J
For a beautiful unusual serving you can use preserves bottles. You can decorate the whole thing with nice colored straws.
Enjoy.





 ELT.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára