utorok 15. apríla 2014

Mňamka: Rýchlovka tortillka




Potrebujeme:

Tortilly
Mleté mäsko (kuracie)
(červená) Paprika
Mladá cibuľka
Syr
(olej, soľ, červené korenie, bazalka...)

Najprv na zohriatu poolejovanú panvicu dáme mäsko. Samozrejme nemôžme zabudnúť ho trosku ochutiť o soľ, červené korenie a napríklad bazalku. Nakoniec pridáme nakrájanú červenú papriku.
Keď už je mäso pripravené, na väčšiu panvicu (najlepšie palacinkovú) dáme prvú tortillu. Na ňu poukladáme mäso, pridáme nakrájanú mladú cibuľu a syr po skoro celom obsahu tortilli. Prikryjeme druhou tortillou a pritlačíme.
Asi po 30sec-1min tortillu otočíme a zase pritlačíme, aby sa nám syr pekne roztopil.
Nakoniec dáme tortillu na tanier, môžeme rozkrájať na menšie kúsky a spapáme pekne príborom, aby sme sa nezašpinili.
Dobrú chuť. J









Ingredients:

Tortillas
Minced meat (chicken)
(Red) Paprika
Scallion
Cheese
(Oil, salt, red pepper, basil…)

First take already oiled pan and put the meat in it. Of course do not forget about a little flavor as salt, red pepper and basil, for example. Finally, add chopped red paprika.
Once the meat is ready, take a larger pan (preferably pancake pan) and put the first tortilla on it. Lay out the meat; add chopped scallion and cheese on the tortilla. Cover with the second tortilla.
After about 30sec-1min turn tortilla to the other side and press on it so the cheese can nicely melt in it.
Finally, put the tortilla on a plate. Cut it into small pieces if wanted and eat it nicely with cutlery so you not get dirty.
Bon appetit! J












ELT.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára