Potrebujeme:
Tortilly
Mleté mäsko (kuracie)
(červená) Paprika
Mladá cibuľka
Syr
(olej, soľ, červené
korenie, bazalka...)
Najprv na zohriatu
poolejovanú panvicu dáme mäsko. Samozrejme nemôžme zabudnúť ho trosku ochutiť
o soľ, červené korenie a napríklad bazalku. Nakoniec pridáme nakrájanú
červenú papriku.
Keď už je mäso
pripravené, na väčšiu panvicu (najlepšie palacinkovú) dáme prvú tortillu. Na ňu
poukladáme mäso, pridáme nakrájanú mladú cibuľu a syr po skoro celom
obsahu tortilli. Prikryjeme druhou tortillou a pritlačíme.
Asi po 30sec-1min
tortillu otočíme a zase pritlačíme, aby sa nám syr pekne roztopil.
Nakoniec dáme
tortillu na tanier, môžeme rozkrájať na menšie kúsky a spapáme pekne príborom,
aby sme sa nezašpinili.
Dobrú chuť. J
Ingredients:
Tortillas
Minced meat (chicken)
(Red) Paprika
Scallion
Cheese
(Oil, salt, red pepper, basil…)
First take already oiled pan and put the meat
in it. Of course do not forget about a little flavor as salt, red pepper and
basil, for example. Finally, add chopped red paprika.
Once the meat is ready, take a larger pan
(preferably pancake pan) and put the first tortilla on it. Lay out the meat;
add chopped scallion and cheese on the tortilla. Cover with the second
tortilla.
After about 30sec-1min turn tortilla to the
other side and press on it so the cheese can nicely melt in it.
Finally, put the tortilla on a plate. Cut it
into small pieces if wanted and eat it nicely with cutlery so you not get
dirty.
Bon appetit! J
ELT.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára